• 4 annosta Perhospastaa
  • ½ Purjoa
  • 1 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 2 Punaista paprikaa
  • 2 Kesäkurpitsaa
  • 1 rkl Ruokaöljyä
  • 3 dl Kanalientä
  • 1 dl Kermaa
  • ½ dl Vastapuristettua appelsiinimehua
  • 1 nippu Tuoretta basilikaa
  • Suolaa
  • Pippuria
  • 700 g Lohifileetä
  • 1 dl Parmesaaniraastetta
  • Mustapippuria

Hienonna sipuli. Kuullota valkosipulimurska ja sipuli voissa. Lisää pannulle kasvissuikaleet ja hienonnettu tonnikala. Lisää kerma ja hauduta kannen alla 3-5 min. Mausta chilikastikkeella. Koristele valmis kastike tillillä. Tarjoa keitetyn pastan tai perunoiden kera.