• 3 Sipulia lohkottuina
  • 1-2 rkl Voita
  • 75 g Pekoniviipaleita suikaloituna
  • 500 g Naudanlihaa kuutioina
  • Mustapippuria
  • 2 rkl Vehnäjauhoja
  • 1 rkl Tomaattisosetta
  • 1/2 dl Punaviiniä
  • 2 dl Vettä
  • 1 Lihaliemikuutio
  • 1-2 tl Valkoliekin valkosipulimurskaa
  • 1 Porkkana viipaloituna
  • 150 Tuoreita herkkusieniä viipaloituna
  • Persiljaa

Ruskista sipulilohkot kevyesti rasvassa. Ota sipulit padasta ja alenna lämpöä. Ruskista pekonit padassa ja nosta ne pois. Lisää lämpöä. Mausta naudanliha pippurilla. Ruskista liha. Lisää pataan pekoni ja vehnäjauhot. Sekoita hyvin. Mausta tomaattisoseella. Kaada pataan punaviini ja vesi. Kiehauta ja lisää liemikuutio ja valkosipulimurska. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä 2-3 tuntia. Lisää ruskistetut sipulit ja viipaloidut porkkanat, kun kypsennysaikaa on jäljellä vielä noin puoli tuntia. Paista herkkusieniä pannulla, kunnes neste on haihtunut. Lisää herkkusienet pataan. Ripottele päälle persiljaa. Tarjoa salaatin ja perunoiden kanssa.